Nieuws

Vergroenen Bernheze

Woensdag 24 april 2024

In 2024 gaan we de gemeente groener inrichten. We doen dit samen met inwoners, ondernemers en belangenorganisaties

Winactie: Vergroen uw straat met “Plant je mee” feestje!

Dinsdag 23 april 2024

Zijn er in uw straat veel stenen, tegels, en kiezels te vinden? Maar zijn die echt allemaal nodig? Maak dan kans op gratis een “Plant je mee” feestje.

Bronsschat Nistelrode na 20 jaar terug!

Maandag 22 april 2024

Van 18 tot en met 23 mei 2024 komt de Bronsschat van Nistelrode terug naar de plaats waar hij is gevonden! Deze unieke vondst uit de Romeinse tijd, werd in 2004 opgegraven.

Heesch Fietst Aangenaam

Vrijdag 19 april 2024

Gemeente Bernheze lanceert een veilige fietsverbinding tussen het oosten en westen van Heesch. Deze fietsverbinding verbindt de voorzieningen binnen Heesch met elkaar.

Start verplaatsing graven KNIL-militairen

Dinsdag 16 april 2024

Eind 2023 besloot de gemeenteraad om een monumentale status te geven aan de graven van KNIL (Koninklijk Nederlandsch-Indisch Leger) militairen en hun partners op begraafplaats Loo in Nistelrode.

Oproep! Feestelijke bijeenkomst op Koningsdag

Dinsdag 16 april 2024

In onze vijf kernen organiseren de Oranjecomités op 27 april tijdens Koningsdag, een feestelijke bijeenkomst voor (oud) gedecoreerden, ereburgers en de Beste Bernhezers met partner of introducé.

Veiligheidsmaatregelen voetverbinding Fercheval

Vrijdag 12 april 2024

In het voorjaar van 2023 zijn tijdelijke maatregelen genomen om de verkeersveiligheid tussen Fercheval en Nistelrode te verbeteren voor voetgangers.

NK Tegelwippen, draagt u een steentje bij?

Donderdag 11 april 2024

Iedereen kan meehelpen door overbodige tegels te wippen uit de tuin en te vervangen door meer vaste planten, bloemen en bomen in de tuin. Meedoen kan tot en met 31 oktober 2024.

Verbeteringen aan Weijen in Nistelrode

Woensdag 10 april 2024

In het kader van de korte termijn aanpassingen Weijen zijn er kort geleden, in samenspraak met de dorpsraad, verschillende maatregelen genomen om de veiligheid en verkeerstromen te verbeteren.

Belangrijke stap voorwaarts voor recreatie en toerisme in Bernheze

Woensdag 10 april 2024

De gemeente Bernheze zet een belangrijke stap voorwaarts in het bevorderen van haar toeristisch-recreatieve aanbod met de hernieuwde samenwerking met de Coöperatie Brabantse Juweeltjes.

RSS feed van de nieuwsberichten