Verkeersmaatregelen Traverse Heeswijk-Dinther

Dinsdag 8 februari 2022

De gemeente Bernheze is vorig jaar na de zomervakantie gestart met de Herinrichting Traverse fase 2 Heeswijk-Dinther. De werkzaamheden bestaan uit twee delen. Het eerste deel tussen Veldstraat en Mgr van Oorschotstraat is nagenoeg afgerond. Het tweede gedeelte is de Hoofdstraat tussen Mgr van Oorschotstraat en Abdijstraat (slinger).

Herinrichting Hoofdstraat tussen Abdijstraat en Mgr van Oorschotstraat

Bij de werkzaamheden aan dit deel (slinger) is alleen verkeer mogelijk vanaf Middelrode naar Veghel en vice versa. Het is dan niet mogelijk om vanaf de Abdijstraat naar de Mgr van Oorschotstraat te rijden en andersom. De bus rijdt dan ook weer via de gebruikelijke route door de kern Heeswijk-Dinther.

Afsluiting Heeswijkseweg/Baron van Bogaerdelaan

Om te voorkomen dat alle verkeer vanaf de Baron van Bogaerdelaan via de Balledonk rijdt, gaat de gemeente de Heeswijkseweg/Baron van Bogaerdelaan ter hoogte van de brug over de Aa tijdelijk afsluiten voor gemotoriseerd verkeer. Dijkhoff blijft bereikbaar vanaf de N279.

Omleiding

Tijdens deze werkzaamheden wordt een grootschalige verkeersomleiding ingesteld. Dit betekent dat Heeswijk-Dinther vanaf de N279 alleen via de Hulsakker bereikbaar is. De werkzaamheden aan de slinger starten op maandag 7 maart. De werkzaamheden duren tot en met 22 april.

Wij begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken, maar wij vragen uw begrip voor de situatie.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten