Geld lenen voor energiebesparing: duurzaamheidslening

Woensdag 9 februari 2022

De gemeente Bernheze heeft vorig jaar het budget voor de duurzaamheidslening verhoogd met 1 miljoen euro. Hierdoor kunnen huizenbezitters ook dit jaar gebruik maken van de duurzaamheidslening.

De duurzaamheidslening is een regeling waarbij huizenbezitters tegen een gunstige rente een lening kunnen afsluiten voor energiebesparende maatregelen in of aan de eigen woning zoals zonnepanelen, isolatie of HR++ glas. De duurzaamheidslening mag gecombineerd worden met de ISDE-subsidie. ISDE staat voor investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing.

Door het toepassen van energiebesparende maatregelen in of aan de eigen woning, kunt u uw energieverbruik en -kosten aanzienlijk verlagen, het wooncomfort verhogen en draagt u bij aan een gezondere leefomgeving. Want hoe minder CO2 we uitstoten, hoe beter voor het milieu.

Lees meer informatie over de duurzaamheidslening en de stappen in de aanvraag. Meer informatie over de ISDE-subsidie kunt u vinden op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten