Staat van Bernheze

Dinsdag 15 februari 2022

Op 16 maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Daarna komt er een nieuw gemeentebestuur in Bernheze. Dit bestuur gaat verder aan de slag met de uitdagingen en kansen waar Bernheze voor staat. De directie van Bernheze wil het bestuur hierbij ondersteunen en heeft daarvoor de Staat van Bernheze opgesteld. Naast de uitdagingen en kansen geeft de Staat van Bernheze ook het beeld weer van de trends en ontwikkelingen waar Bernheze mee te maken heeft.

Gemeentesecretaris Peggy Hurkmans heeft de Staat van Bernheze op dinsdag 15 februari 2022 aangeboden aan de voorzitters van de politieke partijen in Bernheze. Lees meer over de Staat van Bernheze (PDF, 1.8 MB).

In de animatie vindt u een verkorte weergave van de Staat Bernheze.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten