De lente komt eraan: tijd voor nieuwe dingen

Vrijdag 4 maart 2022

De winter was zacht maar met veel regenwater. Nu komt de tijd voor de lente met nieuwe kansen en uitdagingen. Corona hebben we bijna achter ons gelaten en krijgen we met een oorlog te maken die doordreunt in heel Europa. Ondertussen moeten we op onze tent passen en met ons personeel het werk gedaan te krijgen. Dat zal niet voor elk bedrijf makkelijk zijn.

Als er kansen zich voordoen moet je er voor open staan, want dat inspireert. Ook als je een leuke werkplek hebt zoals ik. De uitdaging om bij de gemeente Maashorst aan de slag te gaan, kon ik dan ook niet laten voorbijgaan.

Ik heb vanaf oktober 2019 vele ondernemers mogen ontmoeten (ondanks Corona) met prachtige bedrijven. Ondernemers die in onze regio, Nederland, Europa en daarbuiten een belangrijke speler zijn. Om een paar mooie voorbeelden te noemen. De tegeltjes in de douche van Manchester United, een opmaat gemaakte vrachtwagen voor in Zuid-Amerika! Een infra bedrijf dat complete wijken in Amsterdam aanlegt en natuurlijk de vele zzp’ers die zich hebben verbonden om op een flexibele manier klussen door het hele land klaren.

Jullie mogen trots zijn op jullie zelf! Trots op samen elkaar in je kracht te laten ondernemen en inwoners een mooie werkplek te geven.

Jullie verdienen een waardige opvolger van mij, die klaar staat om het bedrijfscontact-functionaris-stokje over te nemen.

Ik wens jullie alle goeds toe en we weten elkaar te vinden!

Groeten,
Willem van den Brand

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten