Uitkeren leefgeld Oekraïners

Dinsdag 12 april 2022

Op dinsdag 19 april betalen we het leefgeld uit aan de vluchtelingen die in gastgezinnen verblijven en zich ingeschreven hebben in onze gemeente. De uitgifte vindt plaats tussen 10.00 en 12.00 uur op het gemeentehuis in Heesch. Iedereen boven de 18 jaar moet persoonlijk het leefgeld komen ophalen. Wij vragen u om zich te legitimeren.

Wij vragen aan iedereen zo snel mogelijk een rekeningnummer aan te vragen zodat vanaf mei het leefgeld overgemaakt kan worden. Heeft u hierbij hulp nodig? De Rabobank in Oss heeft hiervoor een speciaal spreekuur ingericht. Daar wordt u op maandag en donderdag van 10.00 – 13.00 uur geholpen door een speciaal team met tolken.

Wij verzoeken u een kopie van de bankpas in te leveren of op te sturen.

Meer informatie

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten