Straatkolken worden schoongemaakt in Bernheze

Maandag 16 mei 2022

Kolken (putten) zorgen voor de afvoer van regenwater van de bestrating, zodat er geen water op de weg blijft staan. Met het water van de weg spoelt er ook zand, blad en ander materiaal in de kolken. Om er voor te zorgen dat ze goed blijven functioneren worden ze tweemaal per jaar schoongemaakt.

De gemeente is gestart met het schoonmaken van de straatkolken in Bernheze. Dat zal ongeveer vijf weken duren. Route: Nistelrode, Heesch, Vorstenbosch, Loosbroek en Heeswijk-Dinther.

Het is belangrijk dat onze medewerkers er goed bij kunnen. Wilt u er daarom in de komende weken op letten dat u geen auto op een kolk of afvoergoot parkeert? Heeft u het idee dat er afvoerputten in uw buurt zijn waar de gemeente nooit komt, maar die wel op gemeentegrond liggen, dan horen we dat graag. We nemen ze dan in het vervolg mee. U kunt een mail sturen naar kcc@bernheze.org.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten