Inschrijven nieuwbouw Schaapsdijk, Loosbroek

Maandag 27 juni 2022

Aan de westzijde van Loosbroek grenzend aan de bebouwde kom komen 30 woningen. De woningen zijn gelegen tussen de straten Pastoor de Grootstraat, Schaapsdijk en Krommedelseweg. De woningen komen rondom een groen veld met ontsluitingswegen op de Schaapsdijk en Krommedelseweg.

Woningstichting Joost bouwt en verhuurt 5 woningen. De overige 25 woningen verkoopt de gemeente Bernheze als kavels voor zelfbouw.

Deze blokken van 4 rijwoningen zijn eerder te koop aangeboden. Voorwaarde was toen dat men inschreef met een groep van 4 personen. Er hebben onvoldoende groepen ingeschreven daarom is besloten dat nu iedereen individueel kan inschrijven op deze vier-aaneen woningen (KR01 en KR02).

Inschrijving

Inschrijven kan vanaf 20 juni 2022 via het inschrijfformulier op de pagina Nieuwbouwproject Schaapsdijk, Loosbroek.

U kunt inschrijven voor acht kavels zijnde 2 blokken voor de bouw van vier-aaneen woningen (KR01 en KR02). De vier-aaneen woningen worden uitgegeven in een zogenaamd Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (PDF, 157.5 kB) (CPO). CPO betekent dat u gezamenlijk met een groep mensen een meer-kapwoning bouwt.

Vanaf 20 juni 2022 heeft u 2 weken de tijd om digitaal in te schrijven. De inschrijving sluit op 3 juli 2022 om 23.59 uur.

Loting

Na inschrijving volgt de loting om de volgorde te bepalen. De eerste acht personen van de loting worden aansluitend aan de loting bij elkaar geplaatst. Deze mensen maken kennis met elkaar en krijgen uitleg over de vervolgprocedure om tot een verdeling in de blokken te komen. Zij worden later uitgenodigd voor het optiegesprek.

De loting is op dinsdag 5 juli 2022 om 18.30 uur in gemeenschapshuis De Wis in Loosbroek.

Vragen

Wilt u meer informatie over het project Schaapsdijk in Loosbroek? Mail dan naar nieuwbouw@bernheze.org. U kunt ook bellen met de gemeente, telefoonnummer (0412) 45 88 88.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten