Aan de slag met het bestuursprogramma

Dinsdag 28 juni 2022

In juni hebben we themabijeenkomsten georganiseerd die in het teken van het nieuwe bestuursprogramma stonden. Wij hebben dorpsraden, verenigingen, samenwerkingspartners, ondernemers en belangengroepen opgeroepen om te praten over onderwerpen die jullie belangrijk vinden in onze gemeente. Het is mooi te zien met welke compassie de aanwezigen zijn of haar mening met ons hebben gedeeld. Iemand concludeerde: ‘ik constateer dat we, in dit gezelschap, meer natuur willen, meer bedrijventerreinen, meer Tiny houses én dat we onze agrarische bedrijven willen laten bestaan. Onze boodschap aan de wethouders is om daar een samenhangend verhaal van te maken. Dat is natuurlijk onmogelijk.” En toch gaan we kijken wat wél mogelijk is. Via deze weg willen wij u bedanken voor uw input. Bent u niet aanwezig geweest? Tot en met 8 juli heeft u de mogelijkheid om uw mening te laten horen via diverse stellingen.
Laat uw mening horen op Samenbernheze.nl:  Bestuursprogramma - Samen Bernheze

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten