Subsidies voor agrarische ondernemers

Dinsdag 28 juni 2022

Bernheze is een gemeente met een groot landelijk gebied. De agrarische sector bepaalt voor een groot deel het gebruik van het landelijke gebied. De agrarische sector zit in een veranderingsfase (transitie). Er zijn diverse (subsidie)regelingen beschikbaar ter ondersteuning van deze transitie. Bijvoorbeeld ondersteuning bij het omschakelen en/of verbreding van de (agrarische) bedrijfsvoering, het (deels) inzetten van gronden ten behoeve van natuur, landschap en water of maatschappelijke innovaties zoals natuur inclusieve landbouw. Hier staat
een overzicht van actuele regelingen en/of subsidies: https://www.bernheze.org/inwoners-en-ondernemers/subsidies/agrarisch/

Wilt u meer weten over wat het provinciale beleid en de ondersteunende maatregelen voor u als boer betekenen? Meld u dan aan voor de WhatsApp updateservice en ontvang gratis updates over regels, subsidies en nieuwe ontwikkelingen. Klik op onderstaande link voor meer info: WhatsApp updateservice voor boeren in Brabant - Provincie Noord-Brabant

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten