Nieuwe klachtenregeling voor betere dienstverlening

Maandag 1 augustus 2022

Wij willen u een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bieden. Toch kunt u ontevreden zijn over het optreden van een medewerker of bestuurder. Dan is het belangrijk dat uw klacht op de juiste manier wordt behandeld. Een klachtenregeling is er om dit te regelen. Wij hebben onze klachtenregeling pas vernieuwd.

We maken onderscheid tussen meldingen en klachten. De klachtenregeling gaat alleen over klachten, niet over meldingen.

Meldingen

Meldingen gaan over bijvoorbeeld kapotte verlichting, zwerfvuil, verstopte riolering, losse tegels of een omgewaaide boom, of tips over uw buurt. U kunt een melding maken via www.bernheze.org/formulieren/melding-openbare-ruimte

Klachten

Klachten gaan over gedragingen van onze medewerkers of onze organisatie. Als u niet tevreden bent over de manier waarop u door een medewerker van onze organisatie of het gemeentebestuur bent behandeld. Bijvoorbeeld:

 • Als u geen antwoord krijgt op uw brief of daarop veel te lang moet wachten
 • Als de gemeente toezeggingen of afspraken niet nakomt
 • Als u zonder reden gevraagde informatie niet ontvangt

U kunt een klacht op drie manieren indienen:

 • Online
  via het formulier op de pagina Klachten over medewerker of bestuurder
   
 • Schriftelijk
  Stuur uw klacht naar Gemeentehuis, Postbus 195384 ZG Heesch
   
 • Telefonisch
  0412-45 88 88 (klachtencoördinator Marion van Kemenade)

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten