Open monumentendag in Bernheze

Maandag 5 september 2022

Zondag 11 september 2022 openen zeven monumenten in Bernheze gratis hun deuren tijdens de nationale Open Monumentendag met als thema Duurzaamheid. De monumenten zijn dan van binnen en buiten te bekijken.

Fietstochten

Er zijn twee fietstochten uitgezet langs diverse monumenten en bijzondere plekken. U kunt een fietstocht maken door Heesch en Nistelrode of op ontdekking gaan door Heeswijk-Dinther en Vorstenbosch. De fietstochten zijn met elkaar verbonden en dus apart, maar ook allebei te fietsen. U kunt starten bij alle deelnemende monumenten waar de fietsroutes verkrijgbaar zijn.

Lezingen

In de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther worden drie lezingen gehouden over het verduurzamen van erfgoed.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.openmonumentendag.nl of lees onderstaande bijlage voor het volledige programma in Bernheze.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten