Informatiebijeenkomst voor ZZP-ers in de bouw

Maandag 17 oktober 2022

Meer verdienen met anders werken

Ben u ZZP-er in de bouw? Wij nodigen u graag uit voor een informatieve bijeenkomst óp de werkvloer bij een inspirerend bedrijf uit de bouwsector, met rondleiding en gelegenheid tot netwerken.

Woensdag 9 november 2022
Aanvang 19:15 uur - einde 21:00
Locatie: Hermes Machinale Houtbewerking - Noorderbaan 8 - Nistelrode
Route

Aanmelden

Bij deze bijeenkomst zullen vertegenwoordigers van gemeente Bernheze en Meijerijstad, het IMK en StartersSucces Oss/Bernheze u meenemen in ondernemersvaardigheden die nodig zijn voor het halen van meer rendement uit uw omgeving. De bijeenkomst is voor maximaal 50 personen. U kunt zich hiervoor aanmelden via r.jetten@bernheze.org. Vermeld daarbij de bedrijfsnaam, voor- en achternaam en aantal personen.

Onderwerpen

In deze tijd lopen de kosten alleen maar op en wordt het besteedbaar inkomen minder; de corona-crisis, stijgende energiekosten, inflatie etc. leren ons hoe kwetsbaar we zijn als ZZP-er. Nóg meer uren maken en langer doorwerken is niet altijd mogelijk of de oplossing.
Leer het rendement van je bedrijf te verbeteren door anders te kijken naar alle elementen van de bedrijfsvoering. Op deze avond komen de volgende punten ter sprake:

  • Actueel houden van je administratie / op tijd facturen sturen
  • Hoe bereken ik mijn uurloon?
  • Tijd nemen om passende opdrachten binnen te halen
  • Netwerken = net werken / bezoeken van ondernemersbijeenkomsten
  • Actuele onderwerpen
     

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten