Dag van de Mantelzorg!

Donderdag 10 november 2022

Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde. Ze zorgen met veel liefde, aandacht en langdurig voor een ander. Hier heeft de gemeente Bernheze veel bewondering en waardering voor. Als dank voor deze tomeloze inzet, schenkt de gemeente hen jaarlijks een mantelzorgwaardering. 

Uitreiking mantelzorgwaardering

Voor de Dag van de mantelzorg zijn de eerste waarderingen uitgereikt aan mevrouw Langenhuizen-van der Heijden en mevrouw Govers door wethouder M. Everling. Beide dames geven mantelzorg aan familieleden. Zij worden hierbij ondersteund door professionals, maar ook door buren en andere gezinsleden.

Heeft u ook een mantelzorger en woont u in de gemeente Bernheze?

Tot en met 31 december 2022 kunt u één van uw mantelzorgers aanmelden voor een mantelzorgwaardering. Ze ontvangen dan vanuit de gemeente een waardering voor hun inzet.

Kijk voor meer informatie op onze pagina Mantelzorgwaardering.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten