Klusbus (energiehulp) in Bernheze start in december

Woensdag 14 december 2022

Afgelopen jaar zijn de energieprijzen flink gestegen. Steeds meer inwoners krijgen hierdoor te maken met een hoge energierekening.

Gemeente Bernheze zet voor deze inwoners gratis de Klusbus in. De Klusbus geeft huishoudens advies hoe zij zelf eenvoudig energie kunnen besparen en installeert gelijk de energiebesparende producten die bij de woning passen. Denk hierbij aan radiatorventilatoren, kozijnfolie en een waterbesparende douchekop. Zo starten deze huishoudens gelijk met energie besparen.

Meer informatie

Huishoudens die in aanmerking komen voor de Klusbus ontvangen een brief van de gemeente. In de brief staat meer informatie en uitleg over hoe zij zich kunnen aanmelden. In totaal worden 300 huishoudens geholpen met de Klusbus. Heeft u een vraag over de Klusbus? Neem dan contact op via duurzaamheid@bernheze.org.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten