Andere afvalapp en telefoonnummer voor afvalinformatie in Bernheze

Donderdag 15 december 2022

Vanaf 1 januari 2023 breidt de gemeente Bernheze de samenwerking met de Afvalstoffendienst van de gemeente ’s-Hertogenbosch uit. Voor inwoners betekent dit dat er een nieuwe afvalstoffenapp en nieuw telefoonnummer zijn voor de vragen over het ophalen van afval.

Andere app: Afvalstoffendienst app 

De inzameldagen van afval voor 2023 bekijken de inwoners van Bernheze voortaan op de Afvalstoffendienst app. Deze app is vanaf 15 december 2022 te downloaden op de telefoon. In de app zijn de ophaaldagen te vinden, informatie over de milieustraten en afval scheiden. Ook staan er nieuwsberichten in.

Liever geen app?

Voor inwoners die de app niet willen gebruiken, is er nog steeds de mogelijkheid om de afvalkalender te downloaden. Dit kan door naar de website www.afvalstoffendienst.nl te gaan en kiezen voor ‘gemeente Bernheze’. Via een button is de kalender dan te downloaden. Ook dit kan vanaf 15 december 2022. 

Is een inwoner niet in de gelegenheid om te printen of beperkt digitaal toegankelijk? Dan kunnen zij bellen met de Afvalstoffendienst op 0800 – 9900001.

Ander telefoonnummer: 0800 - 9900001

Er is ook een nieuw telefoonnummer voor als er vragen zijn over afval. Vanaf 1 januari 2023 is dat het telefoonnummer van de Afvalstoffendienst: 0800 - 9900001. Het telefoonnummer is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk vragen te mailen naar klantenservice-afv@s-hertogenbosch.nl

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze pagina Afval.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten