Nieuws

Resultaten woonwensenonderzoek 2023

Woensdag 12 juni 2024

Vorig jaar hebben we een woonwensenonderzoek gehouden onder de inwoners van de vijf kernen. De belangrijkste resultaten daarvan op een rijtje.

Straatkolken worden schoongemaakt

Dinsdag 11 juni 2024

Een aannemer start, eind week 24, in opdracht van de gemeente met het schoonmaken van de straatkolken (putten) in de gemeente.

Tijdelijke eenrichtingsproef Heeswijk-Dinther

Maandag 10 juni 2024

Na overleg met bewoners en werkgroep verkeer Actief Burgerschap, is besloten tot een tijdelijke eenrichtingsproef op de Zandstraat en Heuvelstraat.

Jaarrekening 2023: positief resultaat en uitdagingen

Donderdag 6 juni 2024

Gemeente Bernheze sluit het jaar 2023 af met een positief resultaat van 5.3 miljoen euro. De gemeenteraad behandelt de jaarrekening op 4 juli.

Verkiezingen Europees Parlement

Donderdag 6 juni 2024

Gedurende de verkiezingsdag houden we u hier op de hoogte van het opkomstpercentage bij de verkiezingen voor het Europees Parlement in Bernheze.

Wij werken aan Gewoon Goed Geregelde dienstverlening

Dinsdag 4 juni 2024

De afgelopen periode hebben we ons gericht op verschillende projecten om onze dienstverlening te verbeteren. Deel uw ideeën en suggesties met ons.

Praat mee over toekomst van mobiliteit in Bernheze

Maandag 3 juni 2024

Met een nieuw Mobiliteitsplan geeft de gemeente antwoord op de verschillende thema’s die spelen rond vervoer en verkeer. Kom naar de informatieavonden en ga met ons in gesprek.

Let op! Nepagenten actief

Vrijdag 31 mei 2024

U kunt gebeld worden door een persoon die zegt bij de politie te werken. Deze nepagent zegt dat er criminelen zijn aangehouden en dat u in gevaar bent.

Gemeente Bernheze zet stap vooruit in opvang vluchtelingen

Donderdag 30 mei 2024

De gemeente Bernheze heeft een locatie voor de noodopvang van vluchtelingen in beeld. Het gaat om de locatie van het voormalige MOB-complex (Slabroekseweg 5 Nistelrode) voor maximaal 250 personen.

Brabantse snelheidsmeterspaarpot in Loosbroek

Maandag 27 mei 2024

De snelheidsmeterspaarpot reist door Brabant. Van 27 mei tot en met 17 juni staat hij in de Dorpsstraat in Loosbroek.

RSS feed van de nieuwsberichten