Goede Doelen Week 2023

Woensdag 1 maart 2023

De Goede Doelen Week 2023 wordt dit jaar voor het eerst in alle dorpen van Bernheze in dezelfde week georganiseerd en wel van 17 tot en met 22 april.

Organisatie

Door met elkaar samen te werken, kan veel gerichter naar buiten getreden worden en een gezamenlijke publiciteitscampagne op poten worden gezet. Elk dorp blijft de collecte op zijn eigen manier organiseren.

Collecte

In de week voorafgaand aan de collecte ontvangen alle inwoners van Vorstenbosch, Nistelrode, Heesch, Loosbroek en Heeswijk-Dinther de collecte-envelop. Een grote groep vrijwilligers gaat dan in elk dorp op pad om geld in te zamelen voor de Goede Doelen. Welke dat zijn, verschilt per dorp.

Vele handen maken licht werk en daarom verwelkomen wij nieuwe vrijwilligers met open armen. Stuur een mail naar één van onderstaande mailadressen als je de bij ons aangesloten fondsen een warm hart toedraagt.

Vrijwilligers

In de afgelopen jaren hebben de goede opbrengsten van de gehouden Goede Doelen Weken laten zien dat het ook echt leeft in de gemeenschap. Door er met velen de schouders onder te zetten, wordt die week elk jaar weer een succes en het is erg waardevol om dat samen voor elkaar te krijgen!

Wij zijn blij met ieders hulp. Het is vaak niet meer dan één straat die je loopt. Meer werkzaamheden verrichten kan natuurlijk altijd en er zijn verschillende werkgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Doe jij met ons mee?

Meld je aan en stuur een e-mail naar één van onderstaande contactpersonen. Zij geven je graag alle informatie.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten