Collegecolumn: Rondje van de waarnemend burgemeester

Woensdag 15 maart 2023

Op 1 februari ben ik vol enthousiasme gestart als waarnemend burgemeester in onze mooie gemeente Bernheze. De afgelopen weken heb ik kennis mogen maken met de ambtelijke organisatie, het college, de raads- en burgerleden, inwoners, organisaties, verenigingen en het bedrijfsleven. Verder heb ik me verdiept in lopende dossiers en heb de verschillende kernen kort bezocht. Bernheze is een gezellige, ondernemende en groene gemeente met hoogwaardige basisvoorzieningen. Een actieve gemeenschap, de Brabantse cultuur, sfeervolle kernen, een rijk verenigingsleven en initiatiefrijke en creatieve burgers. Om die reden is mijn enthousiasme in de afgelopen weken nog verder toegenomen. Wat een voorrecht om in Bernheze werkzaam te mogen zijn en om een bijdrage te kunnen leveren aan de mooie en aansprekende ambities.

Om de inwoners en de gemeente nog beter te leren kennen heb ik het initiatief genomen om “rondjes” weg te geven en “rondjes” te gaan wandelen. In een tijd waarin gemeenschap en gemeente steeds intensiever moeten gaan samenwerken, hebben we elkaar hard nodig. Juist die korte lijntjes zijn de kracht van onze gemeente. Heeft u een vraag, een goed idee of wilt u zorgen met mij delen? Laat mij dit dan weten.

Waarnemend burgemeester Walraven


Collegecolumn

Dit is de eerste collegecolumn van 2023, u vindt deze en alle volgende columns op deze website onder Collegecolumn
 

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten