Asfaltonderhoud met wegafsluitingen

Maandag 12 juni 2023

Op vrijdag 23 juni starten we met asfalt onderhoud aan onze wegen. Hieronder een overzicht van de diverse locaties waar wordt gewerkt in de periode van 23 tot en met 30 juni.

Nistelrode:

23 t/m 27 juni: Vensesteeg,
26 juni: Udenseweg.

Heeswijk-Dinther:

26 t/m 29 juni: Kameren en Pater van den Elzenstraat.
27 t/m 30 juni: Achterdonksestraat, Schanseweg en Hogeweg.
28 juni: Berkenvenseweg.

Vorstenbosch:

28 juni: Roestenburgseweg

Verkeershinder

Het doorgaande verkeer op de hiervoor genoemde wegen wordt (plaatselijk) gestremd. De aanliggende woningen blijven bereikbaar met uitzondering van de dag dat we het nieuwe asfalt aanbrengen. De aannemer informeert de direct betrokkenen via een bewonersbrief. Het verkeer dat gebruik wil maken van de Udenseweg wordt plaatselijk omgeleid. Wij vragen begrip voor deze tijdelijke hinder.

De planning van de werkzaamheden kan door verschillende omstandigheden (zoals het weer) veranderen. Indien dit gebeurt zullen we u uiteraard nader informeren. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar via 0412-458 888.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten