Jaarverslag klachten 2022 gemeente Bernheze

Donderdag 6 juli 2023

De gemeente Bernheze maakt jaarlijks een overzicht van het aantal klachten dat binnenkomt. In totaal heeft de gemeente vorig jaar 36 klachten ontvangen.

Ongeveer tweederde van deze klachten was terecht. De klachten gingen met name over voortvarendheid (snelheid waarmee op vragen en verzoeken is gereageerd), verstrekken van juiste informatie, en gedrag. De klachten konden vaak snel en naar tevredenheid worden opgelost. Vaak gebeurt dat door met de mensen in gesprek te gaan.

Elke klacht – of deze nu terecht is of niet – wordt door de gemeente serieus genomen. Samen werken we binnen de gemeente continu aan het verbeteren van de dienstverlening aan onze inwoners. Het jaarverslag dat over de klachten 2022 is gemaakt, is terug te vinden op de klachtenpagina.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten