Afvalcontainers vorige week niet overal geleegd

Dinsdag 8 augustus 2023

Het ophalen van het huishoudelijk afval verliep vorige week niet overal goed. De Afvalstoffen-dienst kampt deze vakantieperiode met onderbezetting door zieke medewerkers. De routes zijn overgenomen door minder ervaren krachten die nog niet alle routes in Bernheze goed kennen. Daardoor zijn vorige week de afvalcontainers in een aantal straten niet geleegd. We vinden het uiteraard erg vervelend dat het zo is verlopen.

We nemen de gemaakte meldingen van onze inwoners serieus. Hebt u bij de klantenservice van de Afvalstoffendienst aangegeven dat uw container niet is geleegd? Dan komen we morgen, 9 augustus, alsnog bij u langs. 

Hebt u geen melding gemaakt? Dan wordt uw container tijdens deze extra ronde niet geleegd. Kijk in de afvalapp voor de volgende ophaaldag.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten