Nieuws

Bijeenkomst ondernemers cybercrime Bernheze

Donderdag 22 februari 2024

Op donderdag 7 maart organiseert PVO in samenwerking met gemeente Bernheze voor ondernemers de bijeenkomst ‘Cybercrime Bernheze’ in Cultureel Centrum de Pas in Heesch.

Onthulling mini-landmark Nistelrode

Donderdag 22 februari 2024

Tijdens de aanleg van snelweg A50 werd de grootste Romeinse Bronsschat van Nederland ontdekt. Als eerbetoon wordt op vrijdag 23 februari een mini-landmark onthuld op de oorspronkelijke vindplaats.

Informatieavond over onderzoeksboring aardwarmte Graafsebaan, Heesch

Dinsdag 13 februari 2024

Energie Beheer Nederland (EBN) heeft het voornemen om een onderzoeksboring voor aardwarmte uit te voeren op een locatie aan de Graafsebaan in Heesch.

Slim door uw aanslagbiljet gemeentelijke- en waterschapsbelastingen heen

Dinsdag 13 februari 2024

U hebt hem inmiddels per post of digitaal via MijnOverheid ontvangen: het aanslagbiljet voor de gemeentelijke en waterschapsbelastingen.

Deze maand ontvangt u het aanslagbiljet voor de gemeentelijke- en waterschapsbelastingen

Donderdag 8 februari 2024

In februari ontvangt u de jaarlijkse aanslag gemeentelijke- en/of waterschapsbelastingen. Per post in uw brievenbus of digitaal in uw be

Pop-up spreekuur "Veilig buitengebied"

Dinsdag 6 februari 2024

Hebt u onlangs in het buitengebied te maken gehad met een inbraak of diefstal? Kom dan naar het spreekuur "veilig buitengebied" op 8 februari.

In Bernheze gaat de afvalinzameling door

Maandag 5 februari 2024

Het stilleggen van de overslagplaats in 's-Hertogenbosch heeft geen gevolgen voor Bernheze.

Resultaten archeologische ontdekkingen De Zwarte Molen

Vrijdag 2 februari 2024

Vanaf 8 januari worden, in opdracht van de gemeente Bernheze door het milieukundig en archeologisch onderzoekbureau Econsultancy, opgravingen verricht aan de zuidkant van het woningbouwplan Zwarte Molen te Nistelrode.

Herinrichting gedeelte J.F. Kennedystraat Heesch

Donderdag 1 februari 2024

De gemeente Bernheze start woensdag 21 februari 2024 met de herinrichting van een gedeelte van de J.F. Kennedystraat in Heesch. Volgens de planning zijn de werkzaamheden op 5 april 2024 gereed.

Luiercontainers blijven!

Woensdag 31 januari 2024

Op donderdag 25 januari besloot de gemeenteraad dat de gemeente niet stopt met de gescheiden inzameling van luier- en incontinentiemateriaal.

RSS feed van de nieuwsberichten