Wat verstaat u onder een veilig en leefbaar buitengebied?

Maandag 28 augustus 2023

Logo veilig en leefbaar buitengebied in Bernheze

Voor een antwoord op die vraag ontvangen inwoners en ondernemers in het buitengebied in de week van 4 september een vragenlijst. U kunt op deze vragenlijst anoniem aangeven welke onderwerpen voor u belangrijk zijn. Met de uitkomsten gaat de gemeente aan de slag om de woon- en/of werkomgeving van inwoners en ondernemers zo prettig en veilig mogelijk te maken.

Wat is er sinds 2020 veranderd

Het is de tweede keer dat inwoners en ondernemers in het buitengebied een vragenlijst krijgen over wat zij als veilig en onveilig ervaren. Maar ook wat zij zien in hun omgeving of wat zij verwachten van gemeente en politie. In 2020 is de vragenlijst voor de eerste keer uitgezet. Nu willen we graag laten onderzoeken of er zaken veranderd of verbeterd zijn. Of dat er misschien andere zaken zijn die nu de aandacht nodig hebben.

Dus als u volgende week een vragenlijst ontvangt, vul deze dan in – dat kan telefonisch, online of op papier –  en laat ons weten wat er speelt en leeft. Een onafhankelijk onderzoeksbureau verwerkt de informatie van de ingevulde vragenlijsten. Eind januari is de rapportage klaar en communiceert de gemeente over de resultaten. Samen werken we aan een veilig en leefbaar Bernheze!

Bekijk hier de uitkomst van het onderzoek in 2020 (PDF, 414.3 kB).

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten