Gratis cursus Politiek Actief in voorjaar 2024

Maandag 4 december 2023

Denk jij er weleens over om politiek actief te worden, maar weet je niet precies hoe? Op 14 maart 2024 start in Bernheze de cursus Politiek Actief. In deze cursus leer je onder andere wat de gemeente doet, hoe de gemeenteraad werkt en waar een raadslid zich mee bezighoudt.

De cursus bestaat uit vijf avonden: 14, 21 en 28 maart, en 11 en 18 april. Tijdens de bijeenkomsten krijg je niet alleen uitleg over de lokale politiek. Je maakt ook kennis met raadsleden uit onze gemeente en je krijgt een training overtuigend debatteren. Aan het eind van de cursus woon je een raadsvergadering bij.

Iedereen is welkom om de cursus te volgen. We nodigen in het bijzonder onze jongere inwoners uit om mee te doen. Deelname is gratis.

Aanmelden
Ben je enthousiast, wil je extra informatie of toch eerst eens langskomen voor een kijkje in de keuken? Stuur dan een e-mail naar griffie@bernheze.org. Hopelijk tot snel!

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten