Spoedwerkzaamheden riolering Abdijstraat Heeswijk-Dinther

Vrijdag 15 december 2023

Van Boxtel is vandaag gestart met de spoedwerkzaamheden aan de riolering op de Abdijstraat in Heeswijk Dinther.

De verwachting is dat we de werkzaamheden aanstaande dinsdag of woensdag afronden. Tijdens deze werkzaamheden zullen we ook meteen een zebrapad aanleggen op de Abdijstraat. Verkeer richting de Abdij van Berne en het gymnasium kan vanaf de Heilarensestraat op hun bestemming komen.
Als de werkzaamheden uiterlijk woensdag zijn afgerond, wordt ook het zebrapad aan de Heilarensestraat aangelegd. De Abdijstraat is dan weer geopend voor verkeer vanaf de Meerstraat.

Door de flexibele inzet van onze aannemers zorgen we ervoor dat voor de feestdagen zowel de werkzaamheden geplande werkzaamheden voor de aanleg van zebrapaden als de spoedwerkzaamheden aan de riolering beide kunnen worden uitgevoerd.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten