Wegafsluiting

Woensdag 27 december 2023

Let op: wegafsluiting door hoog water

Door het hoge water hebben we enkele wegen afgesloten.

· De Biezenloop i.v.m. hoog water bij toegangsweg “de kuil” in Heesch
· Fietspad Gouverneursweg in Heeswijk- Dinther ter hoogte van Kameren is dicht

Hierdoor is het fietspad niet te gebruiken en gaan fietsers de rijbaan op. Er is daarom ter plekke een snelheidsbeperking ingesteld van 30 km p/u. Wij vragen u extra op te letten in het verkeer en uw snelheid te minderen.

Hoe komt dit?

De bodem is door de maandenlange regen verzadigd als een volle spons. Daardoor kan het water niet wegzakken en is de grondwaterstand overal veel hoger dan normaal. Meer informatie over de hoge waterstand vindt u op: Nieuws - Waterschap Aa en Maas

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten