Compensatie hogere energielasten maatschappelijke organisaties

Woensdag 3 januari 2024

De gemeente wil maatschappelijke organisaties en verenigingen eenmalig een subsidie verlenen voor de hogere energielasten in 2023. Met deze subsidieregeling willen we voorkomen dat verenigingen, gemeenschapshuizen, culturele instellingen en maatschappelijke organisaties, op niet commerciële basis, in de gemeente Bernheze in continuïteitsproblemen komen als gevolg van de stijgende energielasten.

Met deze regeling willen we de sociaal maatschappelijke/culturele infrastructuur voor de gemeente behouden.

Aanvragen en meer informatie

Dit is een vervolg op de eerdere compensatieregeling voor de hogere energielasten in 2022. Aanvragen dienen volledig ingevuld en voorzien van alle gevraagde bijlagen voor 31 juli 2024 ingediend te worden.

Aanvragen die niet compleet zijn, na 31 juli worden ingediend en/of nadat het budgetplafond van deze regeling is bereikt, worden niet in behandeling genomen.

Ga naar de pagina “energiecompensatieregeling” om een aanvraag in te dienen.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten