Bernheze bespreekt

Maandag 8 januari 2024

Op donderdag 28 maart organiseert de gemeente Bernheze de allereerste editie van Bernheze Bespreekt bij de Heische Hoeve in Loosbroek. Een bijeenkomst voor (alle) inwoners, ondernemers en ketenpartners uit onze gemeente. Tijdens Bernheze Bespreekt gaan we het gesprek aan over allerlei onderwerpen, aan verschillende tafels. We kondigden eerder al aan het over de omgevingsvisie (festival van de toekomst), het bestuursprogramma en de woonzorgvisie te willen hebben. Inmiddels is het volledige programma bekend.

Locatie

Heische Hoeve, Heideweg 1a in Loosbroek

Programma

11.00 uur Ontvangst met lunch
12.15 uur Opening
12.30 uur Eerste ronde deelsessies
14.00 uur Plenair: illusionist en spreker Jochem Nooyen
14.45 uur Tweede ronde deelsessies
16.00 uur Omgevingsvisie: Festival van de Toekomst
17.00 uur Afsluiting

Een uitgebreide beschrijving van de verschillende deelsessies is terug te vinden op onze website samenbernheze.

Aanmelden

U dient zich vooraf via dit digitale aanmeldformulier aan te melden voor de deelsessies (per ronde kunt u maximaal aan 1 deelsessie deelnemen) alsook voor het Festival van de Toekomst. Aanmelden kan tot en met 10 maart.

Zorg dat u erbij bent! Het belooft een mooie dag te worden.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten