Herinrichting gedeelte J.F. Kennedystraat Heesch

Donderdag 1 februari 2024

De gemeente Bernheze start woensdag 21 februari 2024 met de herinrichting van een gedeelte van de J.F. Kennedystraat in Heesch. Volgens de planning zijn de werkzaamheden op 5 april 2024 gereed.

Het betreft het gedeelte van de J.F. Kennedystraat tussen de Adriaan Poirtersstraat en de Hadewychstraat inclusief deze kruisingen. Op deze kruisingen worden twee asfaltplateau’s aangelegd en op de rijbaan tussen deze plateaus brengen we een nieuwe asfalt deklaag aan. Ook de rode fietsstroken worden op dit gedeelte opnieuw aangebracht.

Gedurende deze periode zal de rijbaan afgesloten zijn voor alle verkeer en plaatsen omleidingsborden voor het verkeer. Het openbaar vervoer gaat tijdens de werkzaamheden een andere route rijden via de Schoonstraat, ’t Dorp en Bosschebaan. Op enkele locaties plaatst Arriva tijdelijke bushaltes om de reizigers zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken en doen ons best de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot deze werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de gemeente Bernheze via telefoonnummer 0412 - 458 888.

Bekijk hier het inrichtingsplan c.q. de overzichtstekening (PDF, 293.1 kB).

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten