TourDeBernheze is van start gegaan in Vorstenbosch!

Vrijdag 23 februari 2024

De TourDeBernheze is van start gegaan in Vorstenbosch! Inwoners en ondernemers konden hun ideeën insturen. En wat een geweldige respons hebben we ontvangen!

Er zijn ontzettend veel leuke ideeën binnengekomen om burgemeester Mark de Man op een bijzondere manier kennis te laten maken met Vorstenbosch. Dankzij de actieve betrokkenheid van de gemeenschap en in nauwe samenwerking met de dorpsraden, hebben we een divers en compleet programma weten samen te stellen.

De officiële start van de tour was op de alpacaboerderij. Burgemeester Mark de Man kreeg een rondleiding op de Alpaca Farm en werd daarna hartelijk ontvangen op Basisschool Op Weg, waar de leerlingen uit groep 5 vragen hadden voorbereid en de burgemeester een stukje in het Fries sprak.

In de Stuik werd hij verrast met een optreden door cabaretgroep “Witte gij da nog, heeft hij de Molen (Windlust) bezichtigd, bracht een
Bezoek aan “Bleu Records platenzaak (Dagbesteding), Het Gilde St.Antonius Abt, en maakte hij een Rondrit met (de Dorpsraad langs
o.a. Tvv’82, Sportpark de Bergakkers, Bergakkers 3, Kwart over 12, Blokhut Jong Nederland, Bar de Ketel, restaurant Smook en toekomstige nieuwbouwpercelen.

De dag werd afgesloten in de Stuik waar de burgemeester aansloot bij het stampottenbuffet en kennismaakte met nog meer inwoners van Vorstenbosch. Een zeer geslaagde dag.

Heb jij nog een leuk idee voor jouw kern? Stuur je idee in via www.samenbernheze.nl.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten