We investeren in maatregelen om fietsgebruik te stimuleren

Vrijdag 5 april 2024

Gemeente Bernheze omarmt een nieuwe regionale aanpak om de verkeersdrukte te verminderen en de leefbaarheid in de regio te verbeteren. Deze aanpak legt de nadruk op het stimuleren van fietsgebruik , waarbij niet alleen gemeente Bernheze betrokken is, maar ook omliggende gemeenten.

Rol voor werkgevers

In dit initiatief zijn praktische acties ontwikkeld voor werkgevers om duurzame mobiliteit te bevorderen. Werkgevers worden aangemoedigd om fietsen onder werknemers te stimuleren, wat niet alleen de verkeersdrukte vermindert, maar ook de uitstoot van schadelijke stoffen.

Ons Brabant Fietst

De uitvoering van dit project is toevertrouwd aan Ons Brabant Fietst, een initiatief van de provincie Noord-Brabant. Op de website www.onsbrabantfietst.nl zijn meerdere acties voor werkgevers te vinden.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten