Mark de Man 100 dagen burgemeester van Bernheze

Vrijdag 3 mei 2024

Mark de Man is 100 dagen burgemeester van Bernheze

Sinds 24 januari is Mark de Man burgemeester van de gemeente Bernheze. Dat is inmiddels alweer 100 dagen. Een goed moment om terug te blikken op die eerste periode als burgemeester.

In een videoboodschap vertelt de burgemeester dat de tijd is omgevlogen. Wat hem bijzonder trof tijdens alle kennismakingen is de saamhorigheid in de kernen. “Mensen kijken hier nog steeds naar elkaar om. Dat komt zeker ook door het rijke verenigingsleven met veel vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor hun dorp.” En ook geeft hij aan waar hij nog kansen ziet, voor zichzelf en voor de gemeente. Want 100 dagen is natuurlijk nog maar een begin.

Daarnaast kijkt de burgemeester er naar uit om kennis te maken met nog meer mensen in de gemeente: “Om te zien wat hen drijft. En om te ontdekken hoe we gemeente samen nog mooier en sterker kunnen maken.”

Benieuwd naar zijn verhaal en persoonlijke boodschap? Bekijk de video!

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten