Regenboogzebrapad Heeswijk-Dinther opnieuw geopend

Woensdag 15 mei 2024

Het regenboogzebrapad in Heeswijk-Dinther is terug van weggeweest. Na langdurige werkzaamheden in het dorp opende initiatiefnemer Ferre vandaag, samen met burgemeester Mark de Man, het regenboogzebrapad in Heeswijk-Dinther. De schoolklas van Ferre was ook aanwezig en na de opening genoten de kinderen van een welverdiend ijsje.

Het initiatief kwam al in 2021 van de jonge Ferre. Het regenboogzebrapad moest even wijken voor werkzaamheden maar is weer terug in het dorp. De trotse moeder en familie van Ferre waren wederom aanwezig om dit bijzondere moment mee te maken.

Burgemeester Mark de Man verwees in zijn woordje aan de boodschap die hij ook in de video rondom zijn 100 dagen burgemeesterschap benadrukte: "Zijn wie je bent en houden van wie je wil."

Ferre vertelde dat hij het bijzonder vond dat de burgemeester van Bernheze hier aandacht voor heeft en genoot van het moment. Na de officiële opening liep hij samen met de burgemeester als eerste over het kleurrijke zebrapad

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten