Tijdelijke eenrichtingsproef Heeswijk-Dinther

Maandag 10 juni 2024

Na overleg met bewoners van de Hommelsedijk en omgeving, en de werkgroep verkeer Actief Burgerschap Heeswijk-Dinther, hebben we besloten om een tijdelijke eenrichtingsproef in te voeren op de Zandstraat en Heuvelstraat.

Dit gaat als volgt:

  • Zandstraat: eenrichting naar het noorden.
  • Heuvelstraat: eenrichting naar het zuiden.

We hebben gemerkt dat er veel verkeer door de Zandstraat gaat, wat overlast veroorzaakt voor de bewoners. Met deze eenrichtingsproef willen we onderzoeken of dit helpt om de verkeersdrukte te verminderen

De proef duurt van 12 juni tot en met 2 juli. Daarna evalueren we de resultaten en de feedback met bewoners. Wilt u al eerder feedback geven? Dat kan door een e-mail te sturen naar gemeente@bernheze.org, onder vermelding van ‘Proef eenrichtingsstructuur Zandstraat en Heuvelstraat’.

Kaartje met situatie eenrichtingsproef Zandstraat en Heuvelstraat Heeswijk-Dinther

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten