Straatkolken worden schoongemaakt

Dinsdag 11 juni 2024

Kolken (putten) zorgen voor de afvoer van regenwater van de bestrating, zodat er geen water op de weg blijft staan. Met het water van de weg spoelt er ook zand, blad en ander materiaal in de kolken. Om er voor te zorgen dat ze goed blijven functioneren worden ze tweemaal per jaar schoongemaakt.

Een aannemer start, eind week 24, in opdracht van de gemeente met het schoonmaken van de straatkolken in de gemeente. Dat zal ongeveer drie weken duren. Het is belangrijk dat onze medewerkers er goed bij kunnen. Wilt u er daarom in de komende weken op letten dat u geen auto op een kolk of afvoergoot parkeert?

Hebt u het idee dat er afvoerputten in uw buurt zijn waar de gemeente nooit komt, maar die wel op gemeentegrond liggen, dan horen we dat graag. We nemen ze dan in het vervolg mee. U kunt hierover een mail sturen naar kcc@bernheze.org.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten