Wegwerkzaamheden Nistelrode met wegafsluiting

Maandag 24 juni 2024

Op vrijdag 5 juli starten we met asfaltonderhoud aan onze wegen in Nistelrode. Hieronder een overzicht van de diverse locaties waar wordt gewerkt in de periode van 5 juli tot en met tot en met 8 juli (week 27 en 28).

  • Fietspad Oude Ros
  • Fietspad Hoogbroeksesteeg
  • Voetpad Oude Torenweg
  • Rijbaan Bus

Verkeershinder

Het doorgaande verkeer op de bovengenoemde wegen, fiets- en voetpaden wordt (plaatselijk) gestremd. De aanliggende woningen blijven bereikbaar met uitzondering van de dag dat we het nieuwe asfalt aanbrengen. De aannemer informeert de direct betrokkenen via een bewonersbrief. Wij vragen begrip voor deze tijdelijke hinder.

De planning van de werkzaamheden kan door verschillende omstandigheden (zoals het weer) veranderen. Indien dit gebeurt dan zullen we u uiteraard nader informeren. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0412-458 888.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten