Uitnodiging Startersontbijt Bernheze

Donderdag 4 juli 2024

Bent u een startende ondernemer? Maak dan tijdens het jaarlijkse startersontbijt kennis met zo’n 50 andere startende ondernemers, de contactpersonen van de gemeente, Starters Succes Oss Bernheze en de lokale ondernemersverenigingen.

Sessies en workshops

Er is sessie over effectief netwerken in Bernheze en omgeving en een inspirerende workshop ‘Hoe kom ik aan meer- klanten’. Je gaat ook nog eens weg met een tas vol presentjes die je direct verder kunnen helpen om je bedrijf nog succesvoller te maken.

Waar en Wanneer?

Woensdag 18 september 2024 | Locatie 't Pumpke in Nistelrode, Zaal ’t Brouwhuis
Aanvang 9.00 uur - Einde 11.00 uur

Aanmelden

Meld je aan vóór 10 september 2024 door op de link Aanmelden Startersontbijt te klikken.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten