Impulsregeling NOVEX De Peel open

Woensdag 10 juli 2024

Op 3 juli 2024 is de Impulsregeling NOVEX De Peel opengesteld. Met de Impulsregeling steunt NOVEX De Peel samenwerkingsverbanden van ondernemers, inwoners en maatschappelijke organisaties die bijdragen aan het ‘Zich Ontwikkelend Perspectief' voor de Peel. Met een bijdrage van maximaal € 25.000, - wil NOVEX De Peel projecten een vliegende start geven om tot uitvoering te komen.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een subsidie uit de Impulsregeling NOVEX De Peel moet een initiatief aan een aantal voorwaarden voldoen. Bekijk de folder en lees alle informatie en voorwaarden voordat u een aanvraag indient.

De aanvragen worden beoordeeld op volgorde van binnenkomst. De ontvangstdatum van een volledige aanvraag geldt. Alle initiatieven die aan de voorwaarden voldoen, worden geaccepteerd tot het moment dat het subsidieplafond in bereikt.

Aanvragen

De eerste aanvraagperiode loopt van 3 juli tot en met 20 december 2024. De impulsregeling wordt namens de samenwerkende partners in de Peel uitgevoerd door RNOB. Samenwerkingsverbanden uit alle delen van de Peel (Zuidoost- en Noordoost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg) kunnen subsidie aanvragen voor hun initiatieven. In 2025 is een nieuwe mogelijkheid om een subsidie uit de impulsregeling aan te vragen. De tweede aanvraagperiode loopt van 7 januari tot 25 juni 2025.

Op de hoogte blijven?

Meer informatie over de Impulsregeling en andere ontwikkelingen van NOVEX De Peel kunt u vinden op hun website. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten