Nieuws overzicht

Vervolg Lokaal sportakkoord

Maandag 17 februari 2020

Wil je werken aan de toekomst van jouw sportclub of meedenken over sporten en bewegen in de gemeente Bernheze? Kom naar een van de themabijeenkomsten op 3 of 4 maart en ga aan de slag met concrete doelen en acties. Meld je aan op www.sportakkoordbernheze.nl.

Gemeente haalt snoeihout buitengebied op

Maandag 10 februari 2020

In de week van 9 maart 2020 halen we snoeihout op in het buitengebied.

Gezocht: 20 ondernemers - 20% energiebesparing - 20 maanden

Dinsdag 4 februari 2020

De gemeente Bernheze heeft een sterke focus op duurzaamheid richting ondernemers. Daarom zoeken wij 20 ondernemers die samen met ons de uitdaging van 20% energiebesparing binnen 20 maanden willen aangaan.

Beloning voor de jaarlijkse opschoonacties in Bernheze

Maandag 3 februari 2020

Kom op zaterdag 21 maart weer in actie en ruim op verschillende plaatsen in de gemeente Bernheze zwerfafval op.

Cliëntervaringsonderzoek, doet u mee?

Maandag 27 januari 2020

Wij zijn benieuwd hoe onze ondersteuning en diensten binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) worden ervaren. Daarom ontvangt een aantal personen, die gebruikmaken van Wmo-voorziening, eind januari een vragenlijst van ons.

Verkiezing sportman, sportvrouw en sportploeg jeugd 2019

Maandag 27 januari 2020

Zondag 26 januari zetten wij de sportkampioenen jeugd 2019 in het zonnetje. Zo’n 200 kampioenen verzamelden zich in Lunenburg Events & More in Loosbroek, waar wethouder Rien Wijdeven de kampioenen huldigde met een medaille. De presentatie was in handen van Chris Ploegmakers en Mieke Offermans.

Oost-Brabant slaat handen in elkaar tegen drugsgebruik

Dinsdag 21 januari 2020

In 2020 slaan 38 Brabantse gemeenten, Novadic-Kentron, GGD Brabant-Zuidoost, GGD Hart voor Brabant, politie en regiobureau Integrale Veiligheid de handen ineen om het steeds normaler worden van drugsgebruik tegen te gaan.

Gemeenten Bernheze en Boekel verlengen de dienstverleningsovereenkomst (DVO) Sociale Zaken en Werkgelegenheid met de gemeente Meierijstad

Dinsdag 21 januari 2020

De colleges van de samenwerkende gemeenten Meierijstad, Bernheze en Boekel hebben besloten om de dienstverleningsovereenkomst Sociale Zaken en Werkgelegenheid te verlengen met drie jaar; voor de periode van 1 januari 2020 t/m 31 december 2022.

Opnieuw certificaat voor sociaal ondernemen voor de gemeente Bernheze

Vrijdag 17 januari 2020

De gemeente Bernheze neemt de opdracht om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk krijgen serieus. Onlangs ontvingen we opnieuw het PSO-(Prestatieladder Sociaal Ondernemen)certificaat trede 3

Onderzoek naar aankoop gronden Achterste Groes 22 Heesch

Donderdag 16 januari 2020

Er is een feitenonderzoek uitgevoerd naar de verkrijging van de gronden Achterste Groes 22 in Heesch in het jaar 2005. Uit het onderzoek blijkt dat de verkrijging van de gronden een correcte verwerving was, die voldeed aan de toen gestelde beleidskaders.