Nieuws overzicht

Fotowedstrijd gemeentegids

Woensdag 4 juli 2018

Onze jaarlijkse fotowedstrijd is gestart. U kunt tot 27 juli uw mooiste foto van de gemeente Bernheze aan ons opsturen

Jongeren verdienen geld met eigen bedrijf in zomervakantie

Woensdag 27 juni 2018

In 14 regio’s in Nederland, waaronder Oss-Bernheze start komende zomervakantie het gratis project ZomerOndernemer voor jongeren tussen de 15 en 23 jaar. Je ervaart hoe het is om te ondernemen en start een eigen bedrijf.

Overzicht van ontvangen klachten in 2017

Woensdag 27 juni 2018

Als u niet tevreden bent over het gedrag van een medewerker, bestuurder of bestuursorgaan van de gemeente kunt u een klacht indienen. Hieronder leest u een kort overzicht van de klachten die we in 2017 ontvingen.

Straat borstelen

Woensdag 6 juni 2018

“Wij komen morgen in uw straat onkruid weg borstelen”. Dit staat met grote letters op de borden die we als proef in drie verschillende wijken gaan plaatsen. Deze borden zetten we een dag voordat we het onkruid weg komen borstelen langs de invalswegen van de wijk.

Sjors Sportief & Sjors Creatief

Woensdag 6 juni 2018

Wilt u een activiteit aanmelden voor Sjors Sportief & Sjors Creatief? Dan kan dat via www.sportstimulering.nl. Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Dat kan natuurlijk. Neem dan contact op met info@sjorssportief.nl.

Gemeente bestrijdt eikenprocessierups

Maandag 23 april 2018

De gemeente bestrijdt eikenprocessierupsen, omdat ze veel overlast kunnen veroorzaken en risico voor de gezondheid vormen. We doen dat niet overal, maar vooral langs wegen en fietspaden.