Nieuws

Gemeenteraad kiest Mark de Man als nieuwe burgemeester

Donderdag 16 november 2023

Op donderdag 16 november heeft de gemeenteraad besloten om Mark de Man aan te bevelen als nieuwe burgemeester van Bernheze.

Informatiebijeenkomst "zaken doen met de gemeente"

Donderdag 20 juli 2023

Een terugblik op de informatiebijeenkomst "Zaken doen met de gemeente" van 23 juni 2023.

Energielabel C

Woensdag 14 december 2022

Vanaf 1 januari 2023 moeten kantoorgebouwen groter dan 100m2 minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar.

Kringloopbedrijf Bernheze

Dinsdag 22 november 2022

Op 22 november bracht het college van B&W een bezoek aan Kringloopbedrijf Bernheze.

ZZP-avond bouwwereld

Woensdag 9 november 2022

Op woensdag 9 november was er een informatieavond voor ZZP-ers uit de bouwwereld. Het thema was: “meer verdienen met anders werken”.

De Waaistap

Dinsdag 25 oktober 2022

Noortje Krol en Nico Miedema schakelen met hun melkveebedrijf De Waaistap om naar natuurinclusieve landbouw. Ze melken 250 koeien en hebben 154 ha grond. Het college van B&W bezocht op 25 oktober hun bedrijf.

Informatiebijeenkomst voor ZZP-ers in de bouw

Maandag 17 oktober 2022

Ben u ZZP-er in de bouw? Wij nodigen u graag uit voor een informatieve bijeenkomst óp de werkvloer bij een inspirerend bedrijf uit de bouwsector, met rondleiding en gelegenheid tot netwerken.

Wat moet echt anders in de leefomgeving van Bernheze?

Dinsdag 28 juni 2022

In Bernheze is het fijn wonen en leven. Maar blijft dat zo? Daarom willen we vooruitkijken en keuzes maken voor een betere toekomst. De gemeente nodigt inwoners en ondernemers uit om hierover mee te denken in verschillende gebiedsbijeenkomsten.

Analyse energie labels kantoren gemeente Bernheze

Dinsdag 28 juni 2022

Taskforce Label A onderzoekt permanent voor alle gemeenten in Nederland en voor alle niet-woningen de energie labels. Hiervoor is specifiek een landelijk benchmark ingericht. Op de site www.taskorcelabela.nl kun u de situatie van kantoren in Bernheze bekijken.

Meedenken over een groener en aantrekkelijker winkelgebied

Dinsdag 28 juni 2022

Graag nodigen we ondernemers uit om in gesprek te gaan over een groenere aankleding van onze centra en denken we samen met u na over welke maatregelen we kunnen nemen om klimaatbestendiger te worden. We nodigen u van harte uit voor een bijeenkomst op 11 juli.

RSS feed van de ondernemers nieuwsberichten