Nieuws

Informatiebijeenkomst voor ZZP-ers in de bouw

Maandag 17 oktober 2022

Ben u ZZP-er in de bouw? Wij nodigen u graag uit voor een informatieve bijeenkomst óp de werkvloer bij een inspirerend bedrijf uit de bouwsector, met rondleiding en gelegenheid tot netwerken.

Wat moet echt anders in de leefomgeving van Bernheze?

Dinsdag 28 juni 2022

In Bernheze is het fijn wonen en leven. Maar blijft dat zo? Daarom willen we vooruitkijken en keuzes maken voor een betere toekomst. De gemeente nodigt inwoners en ondernemers uit om hierover mee te denken in verschillende gebiedsbijeenkomsten.

Analyse energie labels kantoren gemeente Bernheze

Dinsdag 28 juni 2022

Taskforce Label A onderzoekt permanent voor alle gemeenten in Nederland en voor alle niet-woningen de energie labels. Hiervoor is specifiek een landelijk benchmark ingericht. Op de site www.taskorcelabela.nl kun u de situatie van kantoren in Bernheze bekijken.

Meedenken over een groener en aantrekkelijker winkelgebied

Dinsdag 28 juni 2022

Graag nodigen we ondernemers uit om in gesprek te gaan over een groenere aankleding van onze centra en denken we samen met u na over welke maatregelen we kunnen nemen om klimaatbestendiger te worden. We nodigen u van harte uit voor een bijeenkomst op 11 juli.

Subsidies voor agrarische ondernemers

Dinsdag 28 juni 2022

Bernheze is een gemeente met een groot landelijk gebied. De agrarische sector bepaalt voor een groot deel het gebruik van het landelijke gebied. De agrarische sector zit in een veranderingsfase (transitie). Er zijn diverse (subsidie)regelingen beschikbaar ter ondersteuning van deze transitie.

Aan de slag met het bestuursprogramma

Dinsdag 28 juni 2022

In juni hebben we themabijeenkomsten georganiseerd die in het teken van het nieuwe bestuursprogramma stonden. Wij hebben dorpsraden, verenigingen, samenwerkingspartners, ondernemers en belangengroepen opgeroepen om te praten over onderwerpen die jullie belangrijk vinden in onze gemeente.

Jeugdprofessionals ONS welzijn per 1 juni 2022 toegevoegd aan Wegwijzer Bernheze

Dinsdag 28 juni 2022

Wegwijzer, de plek voor alle inwoners van onze gemeente voor alle vragen op het gebied van wonen, werk, inkomen, zorg, opvoeden en welzijn. Wegwijzer is een samenwerkingsverband van drie organisaties: Gemeente Bernheze, Gemeente Meierijstad en ONS welzijn. Zij hebben de intentie uitgesproken om samen de integrale toegang tot het sociale domein voor de inwoners van Bernheze vorm te geven.

Informatieavond over digitale veiligheid

Dinsdag 28 juni 2022

In het najaar organiseert de gemeente in samenwerking met de politie een thema-avond voor ondernemers over digitale veiligheid. Het gaat dan over digitale bewustwording van werknemers en directie, oplichtingstechnieken en praktijkvoorbeelden.

Nieuwe bedrijvencontactfunctionaris: René Jetten

Dinsdag 28 juni 2022

Met ingang van 1 juni ben ik uw nieuwe bedrijfscontactfunctionaris. De afgelopen 3 maanden ben ik als ZZP’er aan de slag gegaan als vervanger van Willem van den Brand.

De lente komt eraan: tijd voor nieuwe dingen

Vrijdag 4 maart 2022

Als er kansen zich voordoen moet je er open staan, want dat inspireert. Ook als je een leuke werkplek hebt zoals ik. De uitdaging om bij de gemeente Maashorst aan de slag te gaan, kon ik dan ook niet laten voorbijgaan.

RSS feed van de ondernemers nieuwsberichten