Lokaal sportakkoord

Dinsdag 7 januari 2020

Op 27 en 29 januari organiseren we 2 startbijeenkomsten voor een lokaal sportakkoord. Iedereen is welkom om een bijdrage aan dit akkoord te leveren. Kom naar de bijeenkomsten of stuur een reactie naar www.sportakkoordbernheze.nl

Samen met ambassadeurs uit de gemeente willen we een lokaal sportakkoord opstellen. Wilt u daaraan meewerken? Kom dan naar een van onze twee startbijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomst informeren we u over de bedoelingen van een lokaal sportakkoord, praten we u bij over ontwikkelingen op het gebied van sport en bewegen en gaan we aan de slag met de invulling van het sportakkoord. Partners uit sport, onderwijs, zorg, welzijn en bedrijfsleven en alle inwoners zijn van harte welkom. We organiseren de startbijeenkomst op:

  • maandag 27 januari, 19.30 - 21.30 uur, De Stuik in Vorstenbosch
  • woensdag 29 januari, 16.00 - 18.00 uur, De Stuik in Vorstenbosch

Meld u via www.sportakkoordbernheze.nl aan voor de bijeenkomst. Of stuur uw droombeeld voor sport en bewegen in Bernheze toe. Dat kan ook via www.sportakkoordbernheze.nl. Kent u andere spelbepalers? Stuur de uitnodiging door.

Meer nieuws