Beloning voor de jaarlijkse opschoonacties in Bernheze

Maandag 3 februari 2020

Kom op zaterdag 21 maart weer in actie en ruim op verschillende plaatsen in de gemeente Bernheze zwerfafval op.

Dit jaar slaan de Wildbeheereenheden de handen ineen met Team Schoon van adviesbureau De Bries en de gemeente Bernheze, om samen nog meer mensen in actie te laten komen tegen zwerfafval.

Extra geld voor je vereniging

De gemeente Bernheze geeft verenigingen een vergoeding, die zich inzetten om zwerfvuil op te ruimen in de gemeente. Een deelnemer die minimaal 2 uur opruimt, ontvangt een vergoeding van € 10,- tot maximaal € 150,- per groep. Alleen verenigingen komen in aanmerking voor deze vergoeding (buurt-, sportvereniging, school, bedrijf, politieke partij, etc.).

Enthousiast geworden? Meld je aan

Willen jij en je buren, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen, hoe groter het effect. Meld je hier aan. Via je aanmelding zijn promotiematerialen beschikbaar om buren, collega’s of (mede-)leerlingen enthousiast te maken om mee te doen.

Heb je geen groep, maar wil je toch graag meedoen? Meld je aan als zelfstandige opruimer en sluit later eventueel aan bij een groep. Voor opruimacties in het buitengebied geldt een minimale leeftijd van 16 jaar.

Hopelijk tot ziens op de Landelijke Opschoondag!

Meer nieuws