Gratis luierzakken

Dinsdag 27 oktober 2020

Vanaf deze week kunnen inwoners van Bernheze gratis luierzakken afhalen bij verschillende supermarkten.

Inwoners die gebruikmaken van luiers, luierdoekjes en incontinentiemateriaal, kunnen dit voortaan in luierzakken verzamelen. De zakken kunnen gratis worden weggegooid in een van de speciale verzamelcontainers die verspreid staan in de gemeente.

Waarom gescheiden inzameling van luiers?

Luiers nemen erg veel ruimte in beslag. Daarom is het prettig dat u luiers op elk gewenst moment kwijt kunt in de daarvoor bestemde containers. Bovendien vindt de gemeente Bernheze het belangrijk dat herbruikbare grondstoffen niet verloren gaan.

Meer informatie

Lees hier bij welke supermarkten u de luierzakken gratis* kunt afhalen, wat er precies in mag en waar de luiercontainers staan.
*) maximaal 2 rollen per persoon per supermarktbezoek

Meer nieuws