Future Fit: Programma voor ondernemers

Dinsdag 15 december 2020

Corona heeft ingrijpende gevolgen voor de economie. Een groot aantal bedrijven is in de problemen gekomen. Het Future Fit programma van OndernemersLift+ ondersteunt bedrijven die vóór het uitbreken van de coronacrisis gezond waren en die hun businessmodel willen aanpassen om een nieuwe toekomst op te bouwen.

In de afgelopen maanden hebben al zo’n veertig bedrijven uit Noordoost-Brabant naar volle tevredenheid deelgenomen aan Future Fit. Er is ruimte om nog meer ondernemers te laten deelnemen. Het programma bestaat uit vijf groepsbijeenkomsten met maximaal zes deelnemers. Deze bijeenkomsten worden online en (indien mogelijk) fysiek gegeven. Daarnaast worden deelnemers individueel begeleid door een business developer. Het mooie hiervan is dat ondernemers van elkaar leren en tegelijkertijd hun netwerk uitbreiden.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor het programma? Stuur een mail naar bedrijven@bernheze.org.

Meer nieuws