Wethouder Pieter van Dieperbeek benoemd

Donderdag 4 maart 2021

Tijdens de raadsvergadering op 4 maart 2021 heeft de gemeenteraad Pieter van Dieperbeek (CDA) als nieuwe wethouder benoemd. Pieter van Dieperbeek heeft zijn benoeming aangenomen en hij heeft vervolgens direct de eed afgelegd. Pieter van Dieperbeek volgt Peter van Boekel op die zijn taken als wethouder enkele weken geleden heeft neergelegd. Gemeenteraad en college zijn blij dat het CDA snel een opvolger heeft gevonden. Zij hebben vertrouwen in een fijne samenwerking en verwelkomen Pieter van Dieperbeek dan ook van harte.

Pieter van Dieperbeek was van 1992 tot 2008 wethouder van de gemeente Veghel. Daarna fungeerde hij nog twee keer als interim-wethouder van 2012 tot 2013 in Sint-Michielsgestel en van 2017 tot 2018 in Grave. In Bernheze zal Pieter van Dieperbeek de functie van wethouder tot de nieuwe bestuursperiode in 2022 vervullen.

Meer nieuws