Hoe gaat het met u?

Maandag 8 maart 2021

Ongeveer een jaar geleden kreeg Bernheze te maken met de eerste coronabesmetting. Inmiddels heeft corona een enorme impact op ons dagelijks leven. Er is weinig ruimte om andere mensen te ontmoeten en dat is voor veel mensen zwaar. Als gemeente willen we graag in gesprek blijven met onze inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen. De burgemeester, wethouders en ambtenaren hebben regelmatig contact met instanties in de gemeente. Om te weten hoe het met hen gaat. En om te horen wat wij kunnen doen om te helpen, binnen de mogelijkheden die we hebben.

Gesprekje met de burgemeester

Burgemeester Marieke Moorman hoort ook graag hoe het met ú gaat. Zij nodigt u van harte uit om samen een ommetje te maken of een online gesprekje te houden. We horen graag van u als u deze uitnodiging wilt aannemen. Stuur hiervoor een mail naar c.vande.camp@bernheze.org.

Wilt u op een andere manier laten weten hoe het met u gaat? Dat kan uiteraard ook. Stuur een mail naar communicatie@bernheze.org of een brief of kaart naar Gemeente Bernheze, t.a.v. Burgemeester Moorman, Postbus 19, 5384 BZ Heesch.

Meer nieuws