Bernheze en SOB stimuleren energiebesparing

Dinsdag 6 juli 2021

Energiebesparing is een van de belangrijkste onderdelen van de energietransitie. Om energiebesparing in Bernheze te stimuleren, start de gemeente in samenwerking met ondernemersverenging Samenwerkende Ondernemersverenigingen Bernheze (SOB) het project Energieadvisering bij bedrijven. Vanuit dit project is voor ondernemers subsidie beschikbaar gesteld om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen (informatieplicht energiebesparing), energie te besparen én de energiekosten te verlagen.

Bedrijven of instellingen in Bernheze kunnen een energie-audit laten uitvoeren, om in kaart te brengen welke erkende energiebesparende maatregelen zij nog kunnen nemen en hoe zij energieverspilling tegen kunnen gaan. De energie-audit wordt uitgevoerd door energie-adviesbureau Cinergie. Een partij waar ondernemersvereniging SOB al jarenlang mee samenwerkt.

Wilt u graag meedoen met het project Energiebesparing bij bedrijven of wilt u meer informatie over de energie-audit? Dan kunt u contact opnemen met de projectleider van dit initiatief Mike Lusthof van Cinergie: m.lusthof@cinergie.nl.
Download de brief van de gemeente Bernheze (PDF, 65.3 kB) met uitleg over het project.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten