Nieuws

Zoggelsestraat afgesloten vanwege lekkage

Woensdag 10 augustus 2022

De Zoggelsestraat in Heesch is ter hoogte van 9 afgesloten. Dit vanwege een lekkage. Brabant Water is bezig met reparaties.

Oud papier ophalen niet mogelijk!

Vrijdag 5 augustus 2022

Door gebrek aan vrijwilligers in de vakantie is het oud papier in de wijk van buurtvereniging de Kiem in Heesch niet opgehaald. Wij vragen u het oud papier binnen te halen voor de volgende ophaalronde op 1 september 2022. Wilt u toch graag vandaag van uw oud papier af? Dan mag u dit naar de Milieustraat brengen.

Heeft u tegels gewipt en vervangen door groen?

Woensdag 3 augustus 2022

De eerste 100 Bernhezenaren die tegels wippen voor groen krijgen van Tuincentrum Meijs in Heesch drie vaste planten cadeau. Zijn uw (tuin)tegels al vervangen door groen?

Online uw rijbewijs verlengen in gemeente Bernheze

Dinsdag 2 augustus 2022

Sinds 1 juli 2022 is het in de gemeente Bernheze mogelijk om de verlenging van uw rijbewijs online aan te vragen via de website van de RDW. Dit bespaart u een extra bezoek aan het gemeentehuis.

Nieuwe klachtenregeling voor betere dienstverlening

Maandag 1 augustus 2022

Als u ontevreden bent over het optreden van een medewerker of bestuurder dan is het belangrijk dat uw klacht op de juiste manier wordt behandeld. Een klachtenregeling is er om dit te regelen. Wij hebben onze klachtenregeling pas vernieuwd.

Column Burgemeester: Nour

Donderdag 28 juli 2022

"Ze kwam naast me zitten en tikte me zachtjes op m’n arm. Een meisje van een jaar of zes. Halflange krullen, mooie donkere ogen in een lief gezicht. De ontmoeting met Nour was een tijdje geleden, toen ik als vrijwilliger een dagdeel werkte in de crisisnoodopvang van de gemeente Maashorst."

Voorstellen: Fracties en Raadsleden

Woensdag 27 juli 2022

Op 16 maart 2022 vonden gemeenteraadsverkiezingen plaats. De gemeenteraad heeft vanaf die datum 23 zetels, verdeeld over 7 partijen. De nieuwe raadsleden stellen zich graag aan u voor.

Eerlijke WOZ-waarde bepaling met foto-tool BSOB

Dinsdag 19 juli 2022

BSOB introduceert een foto-tool om de WOZ-waarde te bepalen. Deze foto-tool geeft u de regie en zorgt dat de WOZ-waarde nauwkeurig bepaald kan worden.

Wegwerkzaamheden fietspad Maxend Nistelrode

Maandag 18 juli 2022

Op maandag 25 juli starten we met asfaltonderhoud aan het fietspad langs het Maxend in Nistelrode. We verwachten dat we de werkzaamheden op vrijdag 29 juli afronden.

Aan de slag met energie

Zondag 17 juli 2022

Hoge energierekening en een laag inkomen? Gemeente Bernheze stelt 100 energieadviezen en -tegoedbonnen beschikbaar.

RSS feed van de nieuwsberichten