Beleef duurzaam wonen in gemeente Bernheze

Dinsdag 26 oktober 2021

Huiseigenaren delen hun ervaringen met energiebesparing tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route.

Op zaterdag 30 oktober en zaterdag 6 november stellen gastvrije huiseigenaren in gemeente Bernheze hun duurzame woning open voor bezoekers. Zij geven dan uitleg over bijvoorbeeld isoleren, een warmtepomp of aardgasvrij wonen. Inwoners kunnen tijdens het bezoek de installaties bekijken, het wooncomfort ervaren en al hun vragen stellen over duurzaam wonen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.duurzamehuizenroute.nl/bernheze.

Een huis verduurzamen kan op allerlei manieren. Zo kunnen inwoners klein beginnen met ledlampen, een slimme thermostaat en tochtstrippen, of het groter aanpakken met isolatie of vloerverwarming. De gesprekken met de huiseigenaren geven u handige tips en ideeën om tot een goede aanpak te komen voor uw eigen woning. Per woning zijn er een maximaal aantal plekken beschikbaar, verdeeld over zaterdag 30 oktober en zaterdag 6 november. Inschrijven kan bij de woning van uw keuze op de website. Aan een bezoek zijn geen kosten verbonden.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten